2020-05-27

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Haftalık Söyleşileri-Haziran Ayı Programı | Canlı Yayın

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Haftalık Söyleşileri 3 Haziran 2020 tarihi itibariyle gerçekleştirilmeye başlayacaktır. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinin gerçekleştireceği ve misafir öğretim üyelerinin konuk olacağı canlı yayınlar “TKNÜ İİBF TV” YouTube kanalında sunulacaktır. Haftalık söyleşilerde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri araştırmalarının ve çalışmalarının sonuçlarını bilim camiası, iş dünyası, öğrenciler ve tüm kesimlerle paylaşacaklardır.

Prof.Dr. Murat Selim SELVİ: Tekirdağ’da Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Sorunları

03 Haziran Çarşamba/ 21:00

Prof.Dr. S. Ahmet MENTEŞ: Kurumsal Yönetim

10 Haziran Çarşamba/ 21:00

Prof.Dr. Ayşe TEKDAL FİLDİŞ: Tarihin Işığından Ortadoğu’ya Bakmak

17 Haziran Çarşamba/ 21:00

Doç.Dr. Hakan CAVLAK: Mülteci Hukuku

24 Haziran Çarşamba/ 21:00

TNKÜ İİBF TV YouTube Kanalı için tıklayınız.